Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Jiangsu Province Yixing Nonmetallic Chemical Machinery Factory Co., Ltd 86-510-87189500 yxhjc@yxhjc.com
Fabrieksreis Vraag een offerte aan
Thuis -

Jiangsu Province Yixing Nonmetallic Chemical Machinery Factory Co., Ltd Fabrieksreis

  • Jiangsu Province Yixing Nonmetallic Chemical Machinery Factory Co., Ltd fabriek productielijn

lopende band

Wij hebben technisch team ervaren die altijd strikt productkwaliteit controleren, zich op de gebruikerservaring van elk product, door het ononderbroken bijwerken van automatisch machines en materiaal concentreren om productkwaliteit te verzekeren. Ondertussen, is ons R&D-team altijd over de ononderbroken hervorming van productietechnologie en de veranderende marktvraag, zodat vooruitgang met The Times bezorgd geweest en hun eigen ontwerpconcepten vernieuwd.

OEM / ODM

Het bedrijf heeft een efficiënt technisch ontwikkelingsteam, en een volledige waaier van ervaring in ontwerp, ontwikkeling, steekproefproductie, lopende bandproductie, projectleiding, en kwaliteitscontrolenormen geaccumuleerd en beheerst. People-oriented, streven wij ernaar om veilig te ontwerpen en te ontwikkelen, efficiënte en energy-saving vormen voor klanten, om aan de behoeften van klanten met uitstekende producten en de uitstekende dienst te voldoen.

R & D

Ons technisch centrum bestaat uit technische afdeling en R&D-afdeling, met een team van ervaren technische elites en professionele ingenieurs. Wij niet alleen concentreren ons bij het basisonderzoek, maar ook streven naar hoogste geavanceerde technologie met grote innovatie en creatieve macht.